Häät Hirvilammella

Häät Hirvilammella
Kakskerran Hirvilampi | Turku

Järjestämme häätilaisuuksia pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme suunnittelussa ja teemme yhteistyötä seremoniamestarin ym. kanssa, onnistuneen tilaisuuden toteutuksessa.
Yleisimpiä kysymyksiä häiden suunnittelusta:

Kuinka paljon tiloihin mahtuu
Päärakennukseen mahtuu 180 henkilöä ja pavilijonkiin 150 henkilöä. Tilavuokraan sisältyy päärakennuksen salin tilat sekä pavilijongin tilat loppuillaksi, tilojen järjestelyt, liinat ruokailutilan pöydissä, siivoukset, koristeluun liittyviä esineitä, tapaamiset jne. Tilat on hinnoiteltu klo 01.00 asti. Paviljongin avautuessa päärakennus suljetaan, kun henkilökuntamme lähtee pois.

Menu
Ruoka tulee meiltä ja suunnittelemme sen yhdessä toiveittenne mukaan. Lopullinen hinta lyödään lukkoon tilausvahvistuksen yhteydessä. Lapset 3-11v. puoleen hintaan ja alle 3v. ilmaiseksi. Hinnat sis. Alv:n Hintoihin sisältyy kokki, muu keittiöhenkilökunta, astiat, ja teidän tuomille juomille lasit ja  10h tarjoilijan työtä perjantain-lauantain aikana ennen juhlien alkua ja sen aikana, Lisätarjoilijat sovitaan vierasmäärän mukaan erikseen tuntiveloituksella hoitamaan salia, ruokailua ja kahvitusta. He saapuvat puoli tuntia ennen juhlien alkua ja lähtevät pois, kun sali on tyhjennetty ja keittiö siivottu. Pöytiin tarjoilu on mahdollista ja muita vaihtoehtoja voi myös kysellä.

Kakkukahvi ja hääkakku
Hääkakku tuodaan juhlavasti esille ja on oma ohjelmanumeronsa. Hääpari ottaa palan joko omasta kakusta tai seuraavasta.

Koristelu
Koristelemaan on mahdollista tulla edellisenä päivänä, mikäli meillä ei ole tällöin tilaisuutta (koristeluajoista sovitaan etukäteen). Teiltä tulee: kukat pöytiin ja tarjoilupöytään sekä kakkuihin, servetit, tuikut ja roihut ulkoalueelle, kertakäyttöiset tarvikkeet paviljonkiin, ja muu henkilökohtainen koristelu. Meiltä löytyy mm. tuikkuastioita ja maljakoita pöytiin sekä ulkoalueelle roihutelineitä ja myrskylyhtyjä.

Bändi tai DJ
He tulevat myöhemmin laittamaan soittovälineet kuntoon (sovitaan erikseen)

Illan kulku ja yhteistyö
Aikataulut, menut sekä muut järjestelyt lyödään lukkoon 3-4 viikkoa ennen tilaisuutta. Perjantaina koristelun yhteydessä käydään läpi seremoniamestarin ym. kanssa illan kulku ym. käytännön asiat.

Yöpala
Tehdään erikseen esim. salaattia ja patonkia, pizzapaloja, hodareita, makkaraa tai kiusauksia...
Tarjottavat tuodaan sovittuna aikana paviljonkiin.

Tavaroiden haku
Sovitaan etukäteen poishakemisesta.

Myyntiehdot
Näkyy sivuillamme kohdassa Myyntiehdot.

Share by: